FAQ - VEEL GEVRAAGD

1/ Is Telefoongein een abonnement dienst?

Nee, bij zowel onze SMS dienst als onze foplijn dienst zit u niet vast aan een abonnement.

2/ Hoe lang duurt een nep gesprek ongeveer?

Het nepgesprek duurt in totaal ongeveer twee á drie minuten.

3/ Zorgt Telefoongein nog voor verdere kosten?

Met het bellen betaalt u buiten de 125 cent per minuut uw eigen vaste telefoonkosten. De SMS dienst geeft geen verdere kosten.

4/ Betaalt de ontvanger nog extra kosten?

De ontvanger betaalt zowel met de SMS dienst als met de telefoon dienst geen extra kosten.

5/ Wat kan ik doen als ik een fout heb gevonden op de site?

Neem contact met ons op en probeer de fout zo goed mogelijk te omschrijven. Wanneer het daadwerkelijk gaat om een technische fout, kunt u een gratis actiecode verwachten.

6/ Wat wordt er verder nog gedaan met mijn gegevens?

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw gekozen dienst. Uw gegevens worden niet doorverkocht, verhuurd of verder gebruikt voor welke doeleinden dan ook.

7/ Hoe weet ik zeker dat mijn gegevens niet verder gebruikt worden?

De gegevens die u doorvoert, staan onder een strenge OPTA wet.

8/ Waar kan ik de actiecodes vinden?

De actiecodes zijn niet openbaar en worden alleen weggegeven met een speciale actie of als beloning. Wanneer u een fout op de site vindt of een goed idee heeft, kunt u deze ook verdienen

9/ Hoe kan ik een klacht indienen over jullie diensten?

U kunt contact met ons opnemen.

10/ Wat doet Telefoongein met mijn klachten?

Wij nemen uw klachten serieus en zullen deze altijd in behandeling nemen. In uiterste gevallen kunnen we ook actie ondernemen. Zo kunnen we het nummer van de ontvanger blokkeren en we kunnen zelfs een persoon toegang weigeren tot de site.

11/ Ik heb een goed idee voor een nieuw nepgesprek en/of SMS.

Jammer genoeg kunnen we nepgesprekken niet zomaar maken. De ideeën hiervoor worden wel in behandeling genomen en kunnen op lange termijn op de site verschijnen. Ideeën voor nieuwe nep sms'jes kunnen we direct in behandeling nemen. Wanneer uw idee of tekst ons aanstaat, maken wij hier en SMS van en plaatsen deze op onze site. Met een goedkeuring ontvangt u drie actiecodes voor het versturen van een gratis SMS.

GEEN NONSENS

Wij van Telefoongein houden niet van onverwachtse extra kosten. Zo zit u ook niet vast aan een abonnement bij ons, maar betaald u enkel eenmalig. Tegen een tarief van 125ct/min en met een tijd van gemiddeld 2 minuten kost het je dus ook niet te veel.